Bejárati ajtók

Egy szép ajtó a ház és egy emelt szintű lakáskultúra névjegykártyája. Személyre szabott külsőt kölcsönöz a háznak.
Az ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek, egyszerűek és így visszafogottak vagy markánsak és ezáltal hangsúlyosak. Számos kiváló minőségű, különböző színű és üvegezésű, modern és hagyományos ajtópanelünk közül választhat, de lehetőség van saját tervezésű teljesen egyedi szárnyosztós típusú bejárati ajtó legyártására is.

Természetesen az ajtóink nemcsak esztétikai szerepet töltenek be. Különös figyelmet szentelünk a biztonságnak is. Mabisz tanúsítvánnyal rendelkező záraink biztonságot nyújtanak az Ön számára.

A műanyag nyílászárók alapanyaga nagy keménységű PVC, melyek minden esetben belső fémmerevítésekkel vannak ellátva. A műanyag bejárati ajtók küszöbe alacsony beépítési magasságának (20mm) köszönhetően alkalmasak mozgásukban korlátozottak lakásaikban való elhelyezésre is. A szárny és a küszöb közötti szennyeződések elkerülése végett ill. a jobb hőszigetelés elérése érdekében, szőrkefét vagy ajtó küszöb tömítő gumit helyezünk el.

 

Roto DoorSafe C – a cilinderműködtetésű család
A főzárat és a kiegészítő zárási pontokat a cilinder a kulcs forgatásával működteti. A külső oldalon nem szükséges kilincset szerelni, lehetőség van gomb, húzólap, vagy csőfogantyú alkalmazására is, mivel a csapdát a kulccsal is - a többpontos zár nyitását követően - ki lehet nyitni. Kívülről a zárat a kulccsal is lehet nyitni. Elektromos zárólemez alkalmazásával az ajtót beléptetésre is lehet használni.

 

Roto DoorSafe H – a kilincsműködtetésű család
A főzárat és a kiegészítő zárási pontokat a kilincs felemelésével kell működtetni, a cilinderrel csupán reteszelhetjük a működtetést, így a kulccsal nem kell nagy erőt kifejteni. Az ajtóra külső-belső kilincses veretgarnitúrát kell szerelni. Nyitáskor a cilinderrel oldva a reteszelést, a többpontos zár a kilincs lenyomásával nyitható.

 

Főzár.
A zárszekrény teljesen takart, abba nem juthat szennyeződés ( pl.forgács, fűrészpor), azon az átmenő kilincs-csavarok számára perselyezett áttörések találhatóak, valamennyi szokásos belső szerelésű kilincsgarnitúra számára. Az erős acél csapda és a 20 mm-re kizáró retesz megbízható működtetést, és magas fokú betörésgátlást biztosít.zárak a csapda átfordításával jobbos-balos univerzális kivitelűek.

 

Állítható, gomba alakú zárógörgő („V” csap).
„V” csap szorítónyomása állítható, mely biztosítja a megfelelő hang- és hőszigetelést, valamint csökkenti az ajtó deformálódását.

Acélcsap.
Az acélcsapok mélyen bezárnak a tokon lévő zárfogadókba,ezzel növelve az ajtó betörésekkel szembeni ellenállását. A könnyű működtetést szolgálja a csapok kúpos alakja.Automatikus záródású

Script logo