Erkélyajtók

Az erkélyajtók hagyományos típusain kívül (nyíló, bukó-nyíló illetve kétszárnyú) rendelhető kívül-belül kulccsal zárható és alacsony alumínium küszöbös is.

Ezeken kívül kiemelnénk még a tolóajtókat:

 

Toló-bukó erkélyajtó

 

A legközkedveltebb toló rendszer a toló-bukó működtetés. Az ajtó egy fix elemből, valamint egy tolható szárnyból áll. Zárt állapotban a szárny a fix üvegfal síkjában helyezkedik el. Nem nyúlik be a térbe.  A nyíló szárny a kilincs elfordításával kiemelkedik a síkból és a tokra felszerelt sínrendszerben a fix szárny elé tolható. A mozgó szárny ezen kívül bukó funkcióval is rendelkezik. Kétszárnyas közép felnyíló-bukó (középről két oldalra tolható) változatban is gyártható ill. egy szárnyas változat esetén kényszerműködtetésű kivitelben  akár 3600*2400 mm nagyságban is elkészíthető.

 

Emelő-toló erkélyajtók

 

Az emelő-toló erkélyajtó korunk nagy lehetősége otthonunk alakításában, térformálásában. A nagy üvegfelület növeli a tágasság-érzetet, s noha bent vagyunk a fűtött, vagy éppen hűvös szobában, részesei lehetünk a külső tér szépségeinek, a természet változásának. Az emelő-toló erkélyajtó teret nyit, ugyanakkor védelmet is biztosít a külső hatások és betolakodók ellen. Az új technológia alapján egy teljesen új perspektíva nyílik és egy új  életérzés bontakozik ki. Az emelő-toló erkélyajtó hőszigetelt üvegezése biztosítja a megfelelő klímát,  a vasalat a legmagasabb színvonalat képviseli, páratlan technikája hozzájárul a könnyed működtetéséhez, feleslegessé teszi az erőkifejtést. A szerkezet az általunk forgalmazott profilok színvilágában is rendelhető a természetes hatásért. Az emelő-toló szerkezet nagy előnye a betonba süllyeszthető küszöb, amely akadálymentes közlekedést tesz lehetővé. Egy és kétszárnyú ( középről kétfelé húzható ) kivitelben is gyártható ill. motoros működtetésre is van lehetőség.

Script logo