Redőnyök

Választékunk a legegyszerűbb műanyag redőnyöktől a vakolható, szúnyoghálós vagy akár motoros aluminium redőnyökig tart, amelyek több színben elérhetőek külső és belső tokos kivitelben is.

 

Vakolható redőny
A vakolható redőny tokrendszere nyugalmat és megelégedettséget visz az Ön otthonába. Mivel a tokrendszer a homlokzat külső síkjára kerül nincs kapcsolatban a belső térrel. Ezzel a beépítési technológiával optimális hőszigetelés és első osztályú hangszigetelés érhető el. A vakolható tok 10 mm-s heraklith-tal és 25 mm-s vakoló éllel kapható. A vakolható tok integrált szúnyoghálóval az alábbi tokméretekben kapható 138 mm-s, 165 mm-s, és 180 mm-s. Mindhárom kivitel esetén a redőny lehet műanyag, ill. alumínium lamellás.

Alu redőny
Az alumínium redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrész alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolásgátló pedig megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.
Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, hosszú élettartamú és gondozásmentes, egy hosszú távú biztos beruházás. Az alumínium korrózióálló, ezáltal ellenáll az időjárási hatásokkal szemben. A színtartó festékek még évek multával is élvezhetőek, a drága után festés elhagyható.

Szúnyoghálós redőny
Amennyiben a friss levegőt nyitott ablak mellett kívánja élvezni, ehhez a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek! A beépített szúnyogháló távol tartja a hívatlan és idegesítő vendégeket. Ön határozza meg, hogy mikor használja, mivel ennek működtetése a redőnytől független.
Az integrált szúnyogháló redőnyrendszer alkatrészeivel (redőny és szúnyogháló) biztosítunk egy intelligens és korszerű megoldást, ezzel a rendszerrel nem csak a hideget, esőt, szelet, hőséget, zajt, kíváncsi tekinteteket és a betörőket zárjuk ki, hanem a bosszantó rovarokat is.

Műanyag redőny
A külsőtokos műanyagredőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

Motoros redőny
A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén elengedhetetlen. A Somfy rendszernek köszönhetően a redőnyeit akár egyszerre tudja nyitni és zárni, így otthona még biztonságosabbá válik.

Ha hosszabb időre elutazik, ugyanúgy programozhatja be a redőnyök mozgását, mintha otthon lenne. Azt is beállíthatja, hogy naponta más és más időpontban mozogjanak.
Akadály érzékelésekor a motor azonnal megáll, hogy a redőnyt megvédje. Még ha leengedett állapotban be is fagytak a redőnyök, a motort nem éri károsodás. Egész évben kíméletesen működik, meghosszabbítva ezáltal a redőnyök élettartamát.
Vezetékes és vezeték nélküli vezérléssel is telepíthető.

Script logo